Riik otsib ajakirjale Eesti Loodus väljaandjat

BNS
Copy
Loodusajakiri: Eesti Loodus 11/2022
Loodusajakiri: Eesti Loodus 11/2022 Foto: www.candle4tibet.org

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) otsib riigihankega ajakirjale Eesti Loodus väljaandjat, kellega sõlmitakse hankeleping kaheks aastaks võimalusega seda veel kaheks aastaks pikendada.

Keskkonnaministeeriumi kantsleri Meelis Mündi sõnul on eesmärk, et keskkonnateemade tõstatamine ning teaduspõhine ja tasakaalukas selgitamine jõuaks võimalikult paljude inimesteni ning seepärast on ministeerium seadnud eesmärgiks ka ajakirja lugejaskonna suurendamise.

Et ajakirja lugejaskond kasvaks, on hanke tingimustes pandud rõhku veebiväljaande arendamisele ning digitellijate lisandumisele.

Hanke võitjal tuleb 2023. aasta märtsist kuni 2024. aasta detsembrini anda välja vähemalt 11 ajakirjanumbrit, seega peab paberajakiri ilmuma vähemalt iga kahe kuu tagant. Ajakiri peab olema tellitav nii paberil kui ka digitaalselt. 

Ajakiri Eesti Loodus on ilmunud 1933. aastast ning seda on välja andnud erinevad organisatsioonid, sealhulgas Eesti Teaduste Akadeemia, Loodusuurijate Selts, Eesti NSV Metsamajanduse ja looduskaitse ministeerium. Aastast 1989 hoolitseb ajakirja väljaandmise eest keskkonnaministeerium, kellele kuulub ka Eesti Looduse kaubamärk. Aastast 2001 on riigi toetuse kaasabil ajakirja teinud MTÜ Loodusajakiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles