FOTOD Linnavalitsuse aknaid ehivad koduta inimeste valmistatud jõulukaunistused

Postimees
Copy

Tallinna linnavalitsuse hoone akendel avatakse täna näitus Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse klientide ja töötajate jõuluteemalistest kunstitöödest. Näitusel on eksponeeritud eri tehnikates ja materjalidest kompositsioonid, alustades pitsilistest jõuluinglitest ja lõpetades klaasist lumememmega.

«Meie kliendid on õnnelikud, kui nende tööd ei jää mitte ainult endi keskele, vaid toovad rõõmu kõigile linnaelanikele. Nii annavad nad edasi tänu selle eest, mida nad ise linnalt saavad,» lisas sotsiaaltöö keskuse direktor Kersti Põldemaa.

Näituse avamisel tervitab autoreid abilinnapea Betina Beškina (KE), kelle sõnul on jõulud suurepärane aeg positiivse meeleolu loomiseks ja headeks tegudeks.

«Sotsiaaltöö keskuse klientideks on inimesed, kellel ei ole oma kodu ning kelle elus on tihti ülekaalus mure ja raskused igapäevaeluga toimetulekul. Keskuse töötajad püüavad lisaks argimurede leevendamisele pakkuda oma klientidele ka tegevusi, mis aitaks tuua nende ellu veidigi häid emotsioone. Mul on hea meel, et aidata nende loomingut ka linnarahvaga jagada,» sõnas Beškina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles