Viljandimaa verejanused koerad ründasid taas

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Septembri lõpus kahe pitbulli rünnaku ohvriks langenud Shnapi on tänu arstide ja perenaise hoolele terveks saanud ning peaaegu küljest ­rebitud kõrv läheb kenasti kikki. 
Septembri lõpus kahe pitbulli rünnaku ohvriks langenud Shnapi on tänu arstide ja perenaise hoolele terveks saanud ning peaaegu küljest ­rebitud kõrv läheb kenasti kikki. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallas Verilaske külas elava Taimi Pitkarti jalutuskäik nelja-aastase koera Shnapiga kodutalu lähedal metsas ja põlluveerel lõppes 21. septembril kiire sõiduga Tartu loomakliinikusse, sest ­Shnapit ründasid samad koerad, kes olid kevadel Viljandis Kelmikülas tapnud väikese koera Fredi ning rünnanud mullu veel üht koera.

«Nägin, et eemal jookseb lahtiselt kaks suurt koera,» meenutas 54-aastane Pitkart. «Nende järel tuli auto. Tõmbasin Shnapi endale rihmapidi ligi, et ehk jooksevad meist lihtsalt mööda.»

Ameerika pitbullterjeri tõugu loomad võtsid aga suuna otse jalutajate peale ning hüppasid Shnapile kõrri. «Üks ühelt, teine teiselt poolt,» rääkis Pitkart. «Nad ei haukunud ega lõrisenud, lihtsalt tulid otse meie poole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles