Postimehe digipaketiga liitujad saavad kingituseks kaks «Erik Kivisüda» kinopiletit

Postimees
Copy
Koguperefilm «Erik Kivisüda»
Koguperefilm «Erik Kivisüda» Foto: Amiron - FilmEstonia

Kingime kõikidele uutele Postimehe digitellimusega liitujatele kaks Apollo kinopiletit seiklus- ja kogupere filmile «Erik Kivisüda».

Postimehe digipaketi saad tellida juba täna meie veebist või klienditeeninduse toel (levi@postimees.ee). Tellimusega saad piiramatu ligipääsu kogu Postimehe veebi sisule (Elu24, Naine, Sport, maakonnalehed, 60+ jne), igakuiseid eripakkumisi ning osa kõikidest teistest meie lugejaks olemise eelistest. Vormista oma tellimus siin.

Kui vormistad Postimehe digipaketi tellimuse enne 15. jaanuari, leiad oma Postimehe kontolt, rubriigist «Minu profiil», vasakust tulbast kaks isiklikku sooduskoodi, millega saad Apollo kinodes üle Eesti lunastada tasuta piletid filmi «Erik Kivisüda» seansile. Ühe sooduskoodi eest on võimalik lunastada pilet 12 € väärtuses kuni 31. jaanuarini 2023.

  • Sooduskoodide realiseerimiseks tuleb minna Apollo kino veebilehele ja alustada filmi «Erik Kivisüda» kinopiletite ostmist.
  • Kood tuleb sisestada ostukorvi ülevaate lehel olevasse sooduskoodi lahtrisse ning vajutada nuppu “Lisa+”.
  • Seejärel muutub ostukorvi summa. Juhul kui soovid rakendada ka teist sooduskoodi teise pileti jaoks, siis tuleb see sisestada eraldi peale esimese koodi rakendamist.
  • Ostukorvi vaate alumises osas on näha piletite lõplik maksumus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles