Teisipäeval muutub liikluskorraldus Pronksi tänaval

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Liiklus Pronksi tänava ümbruses.
Liiklus Pronksi tänava ümbruses. Foto: Tairo Lutter

Liikluskorraldus remondis oleval Pronksi tänaval muutub teisipäeval, 6. detsembril.

Autoliiklusele on suletud Pronksi tänav Narva maanteest kuni Raua tänavani ning liiklusele on suletud ka Pronksi ja Raua tänava ristmik.

Pronksi tänav Raua ja Gonsiori tänavate vahelises lõigus on samuti tavaliiklusele suletud. Kohalikele elanikele on Raua ja Gonsiori tänavate vahelisele lõigule tagatud juurdepääs Gonsiori tänava poolt.

Kunderi ja Gonsiori tänava vahelises lõigus on avatud üks sõidurada mõlemas suunas. Pronksi tänava Narva maantee ja Raua tänava vaheline lõik ning Pronksi ja Raua tänavate ristmik on liiklusele suletud. Raua tänav on suletud Pronksi tänava ristmiku piirkonnas.

«Pronksi tänava rekonstrueerimise käigus vahetame välja ka kõik maa-alused kommunikatsioonid. Narva mnt ristmiku piikonnas toimub kanalisatsioonikollektori rajamine, Raua ja Pronksi tänava piirkonnas teostatakse ajutise teega ristuvate kommunikatsioonide väljaehitamist. Niivõrd mahukate töödega kaasnevad paratamatult ka ulatuslikud liikluskorralduslikud muudatused, mistõttu palume liiklejatelt mõistvat suhtumist ning ajutise liikluskorralduse tähelepanelikku järgimist,» ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Tööde tegemise ajal on kohalikele elanikele tagatud juurdepääs oma majade juurde. Sõltuvalt tööde iseloomust võib ligipääsul esineda lühiajalisi piiranguid, millest teavitatakse elanikke jooksvalt. Muudatused kehtivad kuni 20. detsembri õhtuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles