Korteripõleng nõudis Setomaal kolme mehe elu

Copy
Setomaal Mikitamäe külas puhkes 7. detsembri öösel tulekahju, mille tagajärjel hukkus kolm majas elanud meest. Pildil on korter, kus tuli valla pääses. Siit leiti kahe mehe surnukehad.
Setomaal Mikitamäe külas puhkes 7. detsembri öösel tulekahju, mille tagajärjel hukkus kolm majas elanud meest. Pildil on korter, kus tuli valla pääses. Siit leiti kahe mehe surnukehad. Foto: Arvo Meeks

Mikitamäe külas Setomaal hukkus kolma­päeva öösel kortermaja tulekahjus kolm meest, kellest kaks üürisid esimesel korrusel kahe­toalist korterit ning kolmas elas neist korrus kõrgemal – tema suri läbi põranda tulnud vingu kätte.

Soelaane 9 asuvas majas elav Arvo ütles, et tema abikaasa ärkas veel enne, kui suitsuandur häält hakkas tegema. Mees lülitas anduri välja ja tundis toas vingu või suitsulõhna. «Käisin kõik toad ja köögi läbi, midagi ei põlenud, aga suitsu oli ikkagi,» rääkis kolme püstakuga maja keskmise trepikoja teise korruse korteris elav mees. «Abikaasa tegi köögiakna lahti ja nägi, et esimesest trepikojast tuleb suitsu. Siis vaatas teise poole pealt ja seal olid juba leegid aknast väljas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles