FOTOD Lumeuputus linnas: kellele rõõm, kellele mure (2)

Tiina Laura Kimmel
, ajakirjanik
Copy
Sahaga Nõmme kitsaid tänavaid puhastav Ivar kirub hooletuid parkijaid ja majaomanikke, kes saha lükatud valli tagasi sõiduteele viskavad.
Sahaga Nõmme kitsaid tänavaid puhastav Ivar kirub hooletuid parkijaid ja majaomanikke, kes saha lükatud valli tagasi sõiduteele viskavad. Foto: Taavi Sepp

Detsembri esimese poole lumeuputus ei lase puhata sahameestel ega ka majaomanikel. Viimasel ajal on lund sadanud lausa ööpäev läbi ja selle nimel, et rahvas liikuda ja autod sõita saaksid, tuleb pidevalt pingutada. Postimees uuris, kuidas Tallinnas Mustamäel, Nõmmel ja Pirita-Kosel lumeuputusega toime tullakse.

Männi parki suundudes trehvame mööda kitsukest rada poekotiga kõndivat Antsu, kes rehmab käega ja ütleb, et hullu pole midagi. Hommikul on tavaliselt kojamees kõik majaesised teed lahti lükanud, kinnitab 83-aastane mees, kes oma sõnul ei karda libedust ega lumes sumpamist. «Sumbata tuleb ikka, midagi pole teha, kui lund muudkui sajab. Võib-olla kuskil on tõesti häda käes või on inimesed virisejad, aga mina olen virisemiseks juba liiga vana. Elan Mustamäel aastast 1963 ja olen siin palju hullemaid asju näinud. Praegu on kõik väga hästi!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles