VIDEO ⟩ Pealinna liiklusolud on keerulised, ühissõidukite graafikus võib olla häireid

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Liiklus võib olla tuisu pärast raskendatud.
Liiklus võib olla tuisu pärast raskendatud. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tihe ja jätkuv lumesadu on muutnud pealinna liiklusolud keeruliseks, mistõttu võib olla liiklus Tallinnas raskendatud. Ühistransport sõidab suure ettevaatlikkusega vastavalt liiklusoludele ning võib tavapärasest sõiduplaanist hilineda.

AS Tallinna Linnatransport palub kõigil liikluses osalejatel olla tähelepanelik, varuda pealinnas liikumisel aega ning kannatust.

«Tänaseks ja homseks on prognoositud tavapärasest keerulisemaid liiklusolusid, mistõttu võivad ühistranspordi graafikus esineda häired, eriti tipptundidel. Kindlasti soovitame autoomanikel jätta autod koju ning vajadusel kasutada ühistransporti. Kui olete siiski sunnitud autoga liiklema, palume olla liikluses tähelepanelik, hoida ohutut pikivahet ning vältida ohtlikke manöövreid,» ütles TLT juhatuse liige Kaido Padar.

Tallinna abilinnapea Tanel Kiik (KE) kutsus kõiki liiklejaid oma päevaplaani kriitiliselt hindama ning võimalusel liikumisi vähendama. «Linn annab endast parima teede ja tänavate lumest puhastamiseks ning kõigi liiklejate turvalisuse tagamiseks. Keeruliste ja kiiresti halveneda võivate teeolude tõttu on lähipäevadel mõistlik ette võtta ainult vältimatult vajalikke reise. Ühtlasi kutsume kõiki liiklejaid üles võimalusel vähendama oma liikumisi tipptundidel ning olema liikluses tavapärasest veelgi ettevaatlikum,» lausus Kiik.

Padar lisas, et kõik Tallinna Linnatranspordi 444 bussi, 32 trolli ja 47 trammi on tänavatel väljas vastavalt sügis-talvisele graafikule ja valmis teenindama kõiki, kes soovivad ohutult sõita punktist A punkti B.

Operatiivse info ühistranspordiliikluse muudatuste kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles