Surmaautol oli rehvimuster olematu (1)

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Pealtnäha tavapärastes talvistes tingimustes aset leidnud liiklusõnnetus Ida-Virumaal nõudis korraga kolme inimese elu, põhjustas mitmele avariis osalenule tervisekahjustusi ning jättis vanemateta kolm last.

 
Pealtnäha tavapärastes talvistes tingimustes aset leidnud liiklusõnnetus Ida-Virumaal nõudis korraga kolme inimese elu, põhjustas mitmele avariis osalenule tervisekahjustusi ning jättis vanemateta kolm last.  Foto: PPA

Ida-Viru maakonnas kolme hukkunuga lõppenud avarii võis põhjustada mitu erinevat tegurit. Neist ühena tõi politsei välja vastassuunavööndisse kaldunud ja vastu sõitnud bussiga kokku põrganud surmaauto Mitsubishi ülemäära kulunud mustriga talverehvid.

Millistel asjaolud neljapäeva õhtul Alutaguse vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 16. kilomeetril toimunud õnnetuses veel rolli mängisid ja kas hukkunud 45-aastane sillamäelasest sohver oli kaine, selgub kriminaalmenetluse käigus.

Sama mees jõudis varem politsei huviorbiiti seetõttu, et korrakaitsjad olid ta tabanud joobes juhtimiselt ning kõrvaldanud autoroolist. Praeguseks on selgunud, et nii Scania bussi roolinud kui ka Mitsubishi ees liikunud ja avarii tõttu oma sõiduauto üle kontrolli kaotanud ning seetõttu kraavi sõitnud Mercedese juht olid kained.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles