FOTOD Leedu kodanik hukkus Pärnumaal kahe sõiduauto kokkupõrkes, kolm inimest viidi haiglasse (2)

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy

Pärnumaal Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Häädemeeste vallas hukkus rängas liiklusõnnetuses 53-aastane Leedu kodanik ja kolm inimest toimetati haiglasse.

Politsei- ja piirivalveameti teatel sai Häirekeskus täna kell 21.40 teate liiklusõnnetusest Häädemeeste vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 176. kilomeetril, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot. Õnnetuses hukkus 53-aastane Leedu kodanik.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Sven Jansoni sõnul tegi Ikla poolt tulnud sõiduauto Ford parasjagu möödasõitu ning põrkas kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Opeliga. Masinates oli kokku kuus inimest, neist kolm toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Õnnetuse tagajärjel suri Opelit juhtinud 53-aastane Leedu kodanik.

Operatiivjuht toonitas, et talvistes oludes liikudes tuleb olla äärmiselt tähelepanelik, pigem liikuda aeglasemalt ning teeoludele ja oma sõiduvõimetele vastavalt. «Libedal ja lumisel teel tuleb igal juhul vältida järske manöövreid ja ohtlikke möödasõite,» märkis Janson.

Sõidutingimused avariikohas olid talvised, lubatud maksimaalne sõidukiirus sellel lõigul oli 90 km/h ning mõlemal autol olid all nõuetekohased talverehvid.

Töö sündmuskohal õnnetuse asjaolude selgitamiseks käib. Kuna liiklus avariipaigas oli oluliselt häiritud, reguleerisid politseipatrullid seal piirkonnas liiklust.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja sõnul saadeti avariipaigale Häädemeeste ja Kilingi-Nõmme päästjad, et aidata avariisse sattunud sõidukist üht inimest hüdrauliliste vahendite abil välja. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles