Allan Muuk kandideerib Parempoolsete nimekirjas riigikokku

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Allan Muuk
Allan Muuk Foto: Parempoolsed

Telemees ja produtsent Allan Muuk kandideerib Parempoolsete nimekirjas riigikokku.

Tuntud teleajakirjanik, meediaettevõtja ja produtsent Allan Muuk liitus erakond Parempoolsetega ning kandideerib märtsikuistel valimistel riigikokku Tartu- ja Jõgevamaal.

«Näen, et vanad poliitilised jõud on väsinud ning muutunud alalhoidlikuks, koguni tagurlikuks. Seetõttu langes minu valik Parempoolsete kasuks, kes toovad Riigikokku uue tuule ja värsket hingamist. Me ei tohi loobuda uute arengute toetamisest, muidu mängime maha selle, mis on Eestile edu toonud,» rääkis Muuk.

Poliitikas seisab  Muuk ennekõike turvalise liiklemise, taristu, ühenduste ja transpordiga seotud teemade eest, et muuta elukeskkond laiemalt Eesti inimeste jaoks ohutumaks ja mugavamaks.

«Peame lõpetama riigi raha raiskamise ning suunama investeeringud sinna, kus neist päriselt tulu tõuseb. Olen ajakirjanikuna näinud Eesti elu kõikidest külgedest ning leian, et inimese mure on kõige olulisem, peame inimesi päriselt kuulama,» lisas Allan Muuk.

«Allan Muuk on teinud teletööd üle terve Eesti, edastades saateid nii riigikogu saalist kui Kagu-Eesti metsade ja põldude vahelt. Ta tunneb meie riiki, selle inimesi ja vajadusi ning just selliseid inimesi on täna poliitikas kõige rohkem vaja,» kommenteeris Parempoolsete esimees Lavly Perling Allan Muugi liitumist erakonnaga.

Riigikokku kandideerib Muuk Tartumaa ja Jõgevamaa valimisringkonnas. Erakond Parempoolsed avalikustab oma täisnimekirja ja programmi 2023. aasta riigikogu valimisteks uue aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles