Oleviste ootab annetajaid ja abilisi kodutute aastalõpuüritusele

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Oleviste kirikus jagati toidupakke koduta ja puuduses inimestele.
Oleviste kirikus jagati toidupakke koduta ja puuduses inimestele. Foto: Tairo Lutter

Oleviste Hoolekanne ootab annetusi ja vabatahtlike abi aasta lõpus kodututele ja vähekindlustatud inimestele mõeldud kontsert-jumalateenistuse korraldamisel.

Kontsert-jumalateenistus Oleviste kirikus toimub reedel, 30. detsembril kell 12. Peale teenistuse lõppemist pakutakse kohaletulnutele võimaluste kohast pühade sööki ning seejärel loodame iga osaleja saata pakikesega teele.

Kõigil vabatahtlikel on võimalus samuti jagada jõulurõõmu ja aidata mitmeil moel. Oodatud on kaasapakitavad toiduannetused: küpsetised, hoidised, pakitud toit (mitte kiiresti riknev), kommid, küpsised, soolane, hooajalised puuviljad jm. Annetusi võetakse kirikus vastu kuni 29. detsembri kella 17ni.

Riideabi sel aastal ei jagata, aga kogutakse kindaid, villaseid sokke ja sooje korralikke jopesid, mida saab samuti tuua Oleviste kirikusse kuni 29. detsembri kella 17ni.

Vabatahtlikke oodatakse appi pakkuma sooja süüa, kohvi ja pirukaid ürituse toimumise päeval. Kogunetakse 30. detsembril kell 10 (kuni 14.30). Samuti oodatakse koristama kirikut pärast teenistust 30.detsembril kell 15. Mõned abilised on oodatud ka pakkima pakke 29. detsembril kell 17.

Igal aastal väga oodatud sündmust korraldab heategevusorganisatsioon Oleviste Hoolekanne koostöös Oleviste koguduse liikmetega, paljude heategevusorganisatsioonidega ning lahkete inimestega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles