Tallinnani jõudnud Kopenhaageni lend pööras ilmaolude tõttu otsa ringi

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Lennukid lennujaamas 29.11.22
Lennukid lennujaamas 29.11.22 Foto: Taavi Sepp

Pärast kella 15 Tallinnas maanduma pidanud lennuk pööras Tallinna kohal otsa ringi ja suundus tagasi Kopenhaagenisse. Lennujaama teatel pole teiste lendudega täna siiski muret olnud. 

«Kopenhaageni lend suundus siiski tagasi, kuna ilmaolud õhus ei olnud maandumist soodustavad,» kommenteeris lennujaama kommunikatsioonispetsialist Jane Kallaste. Ta lisas, et ohutust silmas pidades teeb otsuse maandumise kohta alati õhusõiduki meeskond.

«Mis puudutab Tallinna lennujaama lennurada, siis töö selle puhtana hoidmiseks käib 24/7 ja hetkel on kõik ülejäänud lennukid maandunud ja õhku tõusnud,» märkis Kallaste. 

Udu ja jäävihm

Ilmateenistus hoiatab kogu Eestit udu ja kiilasjää eest. Üle Eesti levinud soojem õhumass tõi endaga õhutemperatuuri tõusu ja suure võimaluse jäävihmaks. 

Transpordiamet hoiatas varem, et riigiteede hooldajad on täies koosseisus väljas, kuid tasub arvestada, et libedusetõrje võtab aega. «Liiklejatel palume olla äärmiselt ettevaatlikud ja valida sõidukiirus vastavalt teeoludele,» sõnas transpordiameti taristu ehitamise ja korrashoiu osakonna juhataja Andres Piibeleht.

Arvukaid õnnetusi on juhtunud näiteks Via Baltical, millest kirjutab Pärnu Postimees

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles