Seppik: kui Laanet ja Vakra välja arvatakse, kaalun lahkumist Keskerakonnast

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik.
Ain Seppik. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna juhatuse liige Ain Seppik ütles, et kui erakonnakaaslased Kalle Laanet ja Rainer Vakra aukohtu otsusega erakonnast välja arvatakse, kaalub temagi lahkumist.

«Mul ei ole küll plaanis olnud erakonda vahetada, kui nüüd see teisipäev just ei muuda kardinaalselt olukorda - siis kahtlemata tuleb asjad ümber mõelda,» ütles Seppik ERR-i uudisteportaalile.

Seppikut paneb imestama see, et erakonnakaaslane nõuab teenekatele liikmetele kõige karmimat karistust pelgalt seetõttu, et nood on oma ametis sõna võtnud.

«Avalduse sisu kattub üks-üheselt erakonna esimehe poolt erakonna volikogus 3. märtsil peetud kõnega, ma arvan, et need asjad on omavahel seotud,» lisas Seppik.

Täna said Keskerakonna riigikogu fraktsiooni liikmed Kalle Laanet ja Rainer Vakra kutse ilmuda järgmisel teisipäeval Keskerakonna aukohtu ette, sest Tartu piirkonna juhatuse liige Gleeri Paur süüdistab neid erakonnakaaslaste avalikus mustamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles