FOTOD JA VIDEO ⟩ Vastu posti sõitnud auto jättis Harjumaal terve piirkonna elektrita (9)

Postimees
Copy

Harjumaal Harku vallas sõitis täna pärastlõunal auto vastu posti, õnnetuses murdus elektripost ja piirkond jäi elektrita.

Häirekeskus sai teate Harku-Rannamõisa tee neljandal kilomeetril juhtunud õnnetusest kell 14.01.

Esialgsetel andmetel ei tulnud BMW-d juhtinud 28-aastane mees sõiduki juhtimisega toime, mille tõttu paiskus auto suurel kiirusel teelt välja vastu elektriposti. Ainsana autos viibinud mees sai õnnetuses raskelt viga, kiirabi viis ta haiglasse.

«Uurime õnnetuse asjaolusid, muu hulgas kontrollime ka pealtnägijatelt saadud infot, et autojuht oli vahetult õnnetuse eel teinud liikluses ohtlikke manöövreid,» rääkis Põhja prefektuuri operatiivjuht Alo Valdlo.

«Liiklus ei ole kindlasti see koht, kus katsetada enda ega sõiduki piire. Selliste katsetuste tagajärjed võivad olla äärmiselt kurvad nii endale kui teistele liiklejatele,» sõnas Valdlo.

Politsei kutsub kõiki liiklejaid üles praegustes muutlikes ilmaoludes varuma autosõiduks piisavalt aega ning sõitma teeoludele vastava kiirusega.

Sündmuskohal viibinud Postimehe fotograafi sõnul ei olnud kella 16.30 paiku piirkonda veel elektrivool tagasi tulnud.

Fotograafi sõnul ei vasta sõiduki rehvid nõuetele. Sõidukil on ees naast- ja taga lamellrehvid. Autole on pandud sportrool ja -iste. Registri andmetel puudub autol kehtiv ülevaatus.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles