Rahvus­ringhääling istus Tallinna võimuga ühte paati (8)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
ERRi juhatuse liige Mart Luik kinnitas, et Tallinna kui rohepealinnaga seonduvate klippide tootmisel jääb ERR toimetuslikult igati vabaks. Elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi lisas, et kui igaüks hakkab rohepealinna sõnumit kujundama, siis sellega kaugele ei sõida.
ERRi juhatuse liige Mart Luik kinnitas, et Tallinna kui rohepealinnaga seonduvate klippide tootmisel jääb ERR toimetuslikult igati vabaks. Elamussaadete peatoimetaja Karmel Killandi lisas, et kui igaüks hakkab rohepealinna sõnumit kujundama, siis sellega kaugele ei sõida. Foto: Kollaaž: Madis Veltman 

Seadusega sõltumatuks kuulutatud Eesti Rahvusringhääling (ERR) on sõlminud lepingu Tallinna linnavõimu esindajatega, et produtseerida ja toota üheskoos tuleva aasta «Eesti laulu» finaalsaate vaheklipid.

Need klipid peavad kajastama keskkonnasõbralikku käitumist ja keskkonnahoiu temaatikat.

Lepingu kohaselt on ERR, mis peab rahvusringhäälingu seaduse järgi olema saadete, programmide ja muude meediateenuste tootmisel ning edastamisel sõltumatu, võtnud endale kohustuse, et töötab klippide stsenaariumi välja koostöös Tallinna strateegiakeskusega, mille eesmärk on koordineerida linna strateegiliste eesmärkide elluviimist ning toetada linnavalitsust.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles