Nõmmekad kahtlustavad postkasti pistetud linnaosa kalendris poliitreklaami (2)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Nõmme Linnaosa kalender.
Nõmme Linnaosa kalender. Foto: Sander Ilvest

On juba välja kujunenud traditsioon, et uue aasta künnisel jõuab tallinlaste postkasti linnaosa kalender. Sel aastal pahandas aga paljusid nõmmekaid kalendri lõpus avaldatud linnaosavanema Karmo Kuri (SDE) kommentaar ja selle juures olev pildivalik.

«Kas teadsite, millal on Nõmmele linnaõiguste andmise aastapäev, asutati peatus seitsmendal verstal või sündis Nõmme rajaja Nikolai von Glehn? Linnaosavalitsusel on kena traditsioon anda igal aastal välja kalender, mis sisaldab lisaks tavapärasele kalendaariumile ka Nõmme olulisi tähtpäevi,» said nõmmekad kalendri lõpust Kuri pöördumisest lugeda. 

Kuri jätkas: «Piltide tarbeks korraldasime aasta alguses joonistuskonkursi «Minu Nõmme», kuhu oodati igas vanuses Nõmme lastelt ja noortelt joonistusi, mis on meie kauni metsalinnaga seotud. Aastaaegade esindatuse jaoks oli loodud neli kategooriat: talv, kevad, suvi ja sügis. Aprillis kogunes žürii, kes valis ligi 150 konkursile saadetud pildi hulgast välja võidutööd, mis kaunistavadki 2023. aasta Nõmme kalendrit,» kirjeldas Kuri, kes sai Nõmme linnaosa vanemaks eelmise aasta juunis. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles