Tallinnas peeti kinni tänaval alasti rüselenud mees

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Aluspükste väel mees Liivalaia tänaval.

 
Aluspükste väel mees Liivalaia tänaval.  Foto: Taavi Sepp

Kiirabiauto juht aitas üleeile pärastlõunal Tallinna kesklinnas Liivalaia tänaval kinni pidada naise suhtes vägivalda kasutanud aluspükstes mehe. Sündmusesse tahtis enda sõnul sekkuda ka juhuslikult lähedal olnud poliitik ja koolipapa Märt Sults (KE), kuid teised jõudsid temast ette.

Sults rääkis teisipäeval, et käis Liivalaia tänaval Swedbanki kontoris makset tegemas ja väljus pangast, kui märkas rüselust teisel pool tänavat kortermaja juures. «Alasti, ainult ujumispükste väel mees seisis trepi peal ning kakles naise ja mehega. Jooksin diagonaalis üle tänava ja tahtsin vahele minna, kuid siis peatus kiirabiauto, juht hüppas välja ja murdis kakleja maha,» kirjeldas Sults Postimehele.

Postimehega võttis teisipäeval ühendust ka sündmuste keskele sattunud mees, kelle sõnul juhtus ta pealt nägema, kuidas aluspükste väel mees tänaval naise kallal vägivalda tarvitas ja ta otsustas sekkuda. Seega ei vasta tema sõnul tõele Märt Sultsi jutt, nagu oleks aluspükste väel mees kakelnud mehe ja naisega. «See aluspükste väel mees lohistas naist sisuliselt mööda maja seina edasi-tagasi. Pidasin auto kinni ja sekkusin. Sel ajal, kui ma üritasin seda meest kinni hoida, pidas kinni ka kiirabiauto ja selle juht tuli mulle appi. Kiirabiauto juht on tõesti kõva mees,» ütles sündmuses osalenud mees, ja et Märt Sultsi ta küll kusagil lähedal ei näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles