Tallinna kesklinnas tagurdas lumesahk 8-aastasele lapsele otsa (6)

Postimees
Copy
Tallinna kesklinnas tagurdas sahk lapsele otsa
Tallinna kesklinnas tagurdas sahk lapsele otsa Foto: Liikluskaamera

Tallinna kesklinnas Inglise Kolledži ees toimus täna päeval õnnetus, kui lumesahk tagurdas otsa 8-aastasele lapsele, kes toimetati haiglasse.

Politsei sai kell 13.37 teate liiklusõnnetusest Tallinna kesklinnas, kus Estonia puiestee kõnniteel tagurdas lumesahk otsa 8-aastasele lapsele, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimov Postimehele.

«Õnneks ei saanud laps tõsiselt viga, praeguseks on ta juba lubatud kodusele ravile,» lisas ta.

«Sellegipoolest võib praegu teadaoleva põhjal öelda, et tegu oli väga õnneliku õnnetusega. Säärane tähelepanematus oleks võinud lõppeda palju traagilisemalt,» märkis Maksimov.

Sahajuhti tööle enam ei oodata

Tallinna abilinnapea Vladimir Sveti (KE) sõnul on täna Tallinna Kesklinnas aset leidnud juhtum, kus lumekoristust teinud sahajuht sõitis lapsele otsa, lubamatu ning selliseid olukordi ei tohiks ette tulla.

Otse Postimehest Vladimir Svet.
Otse Postimehest Vladimir Svet. Foto: Eero Vabamägi

«Tegemist on igati kahetsusväärse olukorraga ja kogu südamest loodan, et lapse tervisega on kõik korras. Siinkohal rõhutan, et otsasõitu teinud sahajuhile ei ole enam Tallinna tänavatel kohta. Tallinna linna lepingupartneritel on igapäevaselt lund koristamas ligi 200 inimest ja kõik nad peavad oma tööd tegema hoolikalt, seades jalakäijate ohutuse esikohale. Keerulised ilmaolud ei ole vabanduseks ja ka tahtmatu otsasõit jalakäijale ei ole asi, mida saame tolereerida,» selgitas Svet. 

«Paneme kõigile Tallinna tänavahoolduse partneritele veel kord südamele, et nad oleksid eriti hoolsad ja valvsad kõnniteid puhastades, seda eriti haridusasutuste ümbruses. Viime selleks läbi koostöös tänavahooldusfirmadega ka vastava koolituse mehhanismijuhtidele, et tulevikus selliseid olukordi enam ei juhtuks,» lubas ta. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles