Elektrikatkestus Harjumaal sundis sulgema lasteasutusi ja jättis sulama poodide sügavkülmad (2)

Tiina Laura Kimmel
, ajakirjanik
Copy
Raamatukoguhoidja Tea Sõlg loodab raamatukogu lahti hoida, olgugi et peab küünlavalgel istuma ja mitu kampsunit selga tõmbama.
Raamatukoguhoidja Tea Sõlg loodab raamatukogu lahti hoida, olgugi et peab küünlavalgel istuma ja mitu kampsunit selga tõmbama. Foto: Eero Vabamägi

Vastu eilset hommikut suures koguses maha sadanud sulalumi põhjustas ulatuslikke elektrikatkestusi Harju-, Rapla- ja Pärnumaal.

Teiste hulgas olid veel eilse õhtu eel elektrita paljud Kiili kandi elanikud – ühel pool alevit särasid tuledes pood ja vallavalitsus, kuid veidi kaugel oli suur elurajoon pimedusse mattunud.

Lund lükanud Marge ütles, et nemad jäid elektrita juba hommikul kella seitsmest. Naise sõnul lubati Elektrilevist, et voolu võib tagasi saada õhtul üheteistkümne paiku, kuid selles ei maksa kindel olla. «Meil on alternatiivne kütmisvõimalus olemas, nii et jääme ellu. Kütame ahju ja õnneks on vesi ka alles. Peaksin praegu kodus tööd tegema, eks niikaua, kuni aku vastu peab, siis saan.» Marge lisas, et olukorra muudab keeruliseks ja ebameeldivaks just see, et nii on võimatu midagi planeerida.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles