NÄDALA KRIMI Saatuslik kirg rahustavate tablettide järele (1)

Krister Kivi
, ajakirjanik
Copy
Miks karistab riik siiski pikkade vangla-aastatega teo eest, mis kedagi peale tegija justkui ei ohusta?
Miks karistab riik siiski pikkade vangla-aastatega teo eest, mis kedagi peale tegija justkui ei ohusta? Foto: Artur Kuus

Riik on mõistnud ravimisõltlasest noort ema korduvalt aastateks vanglasse ega näe kusagil probleemi.

Sotsiaalmeedia põhjal otsustades oli selle narkokurjategija elu sarnane paljude Eesti naiste omaga. Seda täitsid pildid vikerkaartest, kiirgavatest kristallidest ja inspireerivaist tsitaatidest («Iga uus päev on täis võimalusi – ma ei lase mõtetel endale vastupidist väita»). Siis mõistagi selfid («Endiselt kaunis oled!» julgustati kommentaarides) ja fotod lastest (tal on neid kolm, noorim värskelt koolieas).

Kui politsei otsis taga mõnd kadunud puberteediealist, paistis narkokurjategija seda alati jagavat ka oma seinal. Ta postitas ka horoskoobiennustusi («Hematiitkvarts toob teie ellu rikkust ja õnne!»), laikis kasulikke kampaaniaid ning tegi väikseid ülestunnistusi («Kes tahab minu eest tööle minna?» uuris ta kord unise naerunäoga). Võib-olla oli tol hommikul ärgata iseäranis raske, sest narkokurjategija oli juba aastaid võtnud kangeid unerohtusid Imovane ja Somnols ning rahustit Xanax.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles