Naine pressis voodi­partneritelt välja suuri summasid

Copy
Oktoobri lõpus kohtusid Mart ja Sille juhuslikult Pärnu linna öölokaalis. Mängus oli alkohol, mees sattus naise korterisse ja ärkas seal alles kaks päeva hiljem.
Oktoobri lõpus kohtusid Mart ja Sille juhuslikult Pärnu linna öölokaalis. Mängus oli alkohol, mees sattus naise korterisse ja ärkas seal alles kaks päeva hiljem. Foto: Grete-Liisa Sihver/ Midjourney

Möödunud aasta lõpus mõisteti 36-aastane Sille süüdi väljapressimises. Tema ohvrid olid abielumehed, kellega ta voodit jagas.

Naise kohtutoimik koosnes neljast köitest, millest kaks olid seotud väljapressimistega ja ülejäänud vargustega. 

2020. aasta märtsis tutvus Mart (nimi muudetud – toim) tutvumisportaalis Sillega. Esmalt kohtuti seksuaalvahekorra eesmärgil kolmekesi: Mart, Sille ja naise tolleaegne elukaaslane. Peagi kohtus Sille Mardiga üksi.

Pärast paari kohtumist märtsis 2020 hakkas Sille nõudma Mardilt 10 000 eurot, ähvardades vastasel korral pöörduda politseisse vägistamissüüdistusega. Naine väitis, et sai selle kohta naistearstilt tõendi ja et tal on sidemeid politseis. Sille ähvardas ka Mardi abikaasale rääkida. Mees maksis veel samal kuul voodipartnerile 3500 eurot, põhjuseks hirm avaliku häbi ning oma abielu ja pere purunemise ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles