Uue passi ja ID-kaardi saab nüüd kätte ka Selverist

BNS
Copy
Pärnu Selver
Pärnu Selver Foto: Urmas Luik

Selver alustas koostöös politsei- ja piirivalveameti, Hansabi ja Viking Securityga isikut tõendavate dokumentide väljastamist.

Dokumente saab tellida Tallinnas Järve, Mustakivi, Tondi ja Pirita ning Pärnus Pärnu Keskuse Selverisse. Kuni aprilli keskpaigani lisandub väljastuskohti veel teistessegi Selveri kauplustesse üle Eesti.

«Võimalus saada oma dokumendid kätte Selveri infoletist annab inimestele aja planeerimiseks rohkem paindlikkust ja mugavust. Kuna dokumenti on võimalik kätte saada Selveri lahtiolekuaegadel, siis leiab iga inimene sobiva ja meelepärase aja, millal dokumendile järele tulla,» ütles Selveri juht Kristi Lomp.

Selverist on oma isikut tõendava dokumendi kätte saanud seni ligi pooltuhat inimest.

Esialgu võib olla pikem ooteaeg

Kuna korraga jõudis Selveri kauplustesse suur hulk dokumente, siis võib lähipäevadel olla väljastuse vastu tavapärasest suurem huvi. Kuna igas kaupluses on üks terminal, kus selleks volitatud klienditeenindaja dokumente väljastab, siis võib ajutiselt olla ooteaeg loodetust pikem.

Selveri kaupluse saab valida dokumendi väljastuskohaks dokumendi tellimisel PPA teeninduses või iseteeninduses. Kaupluse infoletist saab uue dokumendi kätte ainult siis, kui taotlejal on kaasas kehtiv pass või ID-kaart. Juhiluba ei ole isikut tõendav dokument.

Kaupluses dokumendi kättesaamine on tasuline teenus ja selle eest saab tasuda kohapeal. Üle 15-aastastele maksab dokumendi kättesaamine 7,2 eurot iga dokumendi kohta. Alla 15-aastasele lapsele, pensionärile ja puudega isiku teenustasu on 4,32 eurot iga dokumendi kohta.

Dokumentide väljastamisega tegelevad volitatud töötajad, kes on läbinud vastava koolituse. Selveri kauplustes antakse kätte ainult sinna tellitud dokumente. Muid dokumentidega seotud toiminguid seal teha ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles