Nõmmel trügib bussiparkla elumajadele naabriks (3)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Praegu on uute majade akendest näha puid ja ehitajate autosid, mis asenduvad lähitulevikus bussidega.
Praegu on uute majade akendest näha puid ja ehitajate autosid, mis asenduvad lähitulevikus bussidega. Foto: Eero Vabamägi

Tallinnas Nõmmel Teelise tänaval valmib Merko uus elamurajoon, kuhu korteri ostnud inimesed said hiljuti teada, et tulevikus avaneb nende akendest sõna otsese mõttes hingemattev vaade liinibusside parklale.

Eesti elamuehituses on vähemalt viimastel aastatel asjad käinud nii, et korter tuleb ära osta juba siis, kui maja on alles paberil. Hiljem on kõik juba müüdud. Nii juhtus ka toimetuse poole pöördunud tallinlanna Valeriaga, kes ostis Teelise tänavale korteri, kuhu peaks saama sisse kolida 1. aprillil. Sellest, et tema akende alla kavandatakse busside seisuplatsi, sai ta teada jaanuari keskel.

Teelise elamurajoonis on tema sõnul 130 korterit, millest 85 protsenti on juba müüdud. «Ei korteriomanikud ega Merko olnud busside seisuplatside ehitamisega kursis. Koos teiste elanikega pöördusime Nõmme linnaosa valitsuse ja Nõmme linnaosa arhitekti poole, kuid küsimustele vastuseid pole saanud,» kurtis Valeria.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles