NÄDALA ÜLLATAJA Maxima Eesti uus juht Kristina Mustonen (1)

Lennart Käämer
, arvamusveebi toimetaja
Copy
Kristina Mustonen töötas enne Maxima Eesti juhiks saamist Maxima Eestis ostujuhina, juhtis mitut osakonda ning viimasel viiel aastal oli kommertsosakonna juht ja juhatuse liige.
Kristina Mustonen töötas enne Maxima Eesti juhiks saamist Maxima Eestis ostujuhina, juhtis mitut osakonda ning viimasel viiel aastal oli kommertsosakonna juht ja juhatuse liige. Foto: Kadri Purje

Alates veebruarist on Maxima Eesti juht Edvinas Volkase asemel Kristina Mustonen. Tavapäraselt on saanud Maxima grupis tippjuhtideks leedulased.

Kuidas teil praegu läheb?

Maxima Eestil läheb hästi. Kõige keerulisem ja väljakutseterohkem oli terve eelmine aasta. Praegu on aga hästi ja kõige suurem ülesanne on tugevdada Maxima positsiooni turul. Ka isiklikult tunnen, et mul on kõik hästi. Maxima Eesti juhtimine on minu jaoks suur väljakutse ja võtab aega, et aru saada, mida teisiti teha. Aga kuna mul on suur kogemuste pagas, siis stressi see ei tekita.

Mis teid kõige rohkem rõõmustab?

Mind rõõmustab, kui Maxima Eestil läheb hästi, ja kõige rohkem rõõmustab oma laste naeratus.

Kelleks tahtsite lapsena saada?

Tahtsin lapsena saada detektiiviks. Lugesin palju detektiiviraamatuid ja korraldasin ka ise väikeseid uurimisi, see maailm tundus minu jaoks tohutult põnev ja arendav.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles