Endla Teater avaldab Märt Avandile ülestunnistuse järel toetust ja tunnustab tema püüdlusi (6)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Endla teater.
Endla teater. Foto: Mailiis Ollino

Märt Avandi koduteater Endla Teater teatas, et kokaiinisõltuvuse ülestunnistuse tõttu nad näitlejaga koostööd ei katkesta – see on ettevõtte juhtkonna toetusavaldus talle raske kroonilise haigusega võitlemisel. 

«Endla Teater avaldab kahetsust, et kolleeg Märt Avandi on sõltuvushäirest tingitud probleemidega varjatult tegelenud ja samas avaldab toetust kolleegi püüdlustele sellest kroonilisest haigusest vabaneda,» märkis teatrijuht Roland Leesment.

Endla teatri juht Roland Leesment.
Endla teatri juht Roland Leesment. Foto: Mailiis Ollino

Endla Teatri juhtkond sai Leesmenti kinnitusel Avandi ülestunnistuse sisust ja kolleegi probleemist teadlikuks läbi ETV kolmapäevase saatelõigu. «Teatri juhtkonnal ei ole antud perioodi jooksul kolleegi töösooritustele selle ülestunnistuse valguses etteheiteid. Märt Avandi sõltuvusprobleem oli kolleegide eest hästi hoitud saladus. Tunnustame kolleegi püüdlusi kõik see minevikku jätta ning avaldame kolleegile toetust tema valitud teel, olla edaspidi puhas,» kommenteeris Leesment teatri nimel. 

Teatri juhtkond ei plaani Märt Avandiga koostööd katkestada, see on organisatsiooni juhtkonna  toetusavaldus selle raske kroonilise haigusega võitlemisel, lisas ta. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles