TAUST Kuhu kadus raha? Vara üles, hilja voodi, nõnda vaesus majja toodi (7)

Krister Kivi
, ajakirjanik
Copy
Kasvav inflatsioon ja üldine vaesumine sunnib vähem jõukamaid inimesi samme seadma odavamatesse poodidesse ja mõtlema läbi oma reaalseid, raha küsivaid vajadusi.
Kasvav inflatsioon ja üldine vaesumine sunnib vähem jõukamaid inimesi samme seadma odavamatesse poodidesse ja mõtlema läbi oma reaalseid, raha küsivaid vajadusi. Foto: Eero Vabamägi

Need poliitikud, kes pole parajasti opositsioonis, armastavad ikka rõhutada, et elu Eestis pole kunagi olnud nii hea kui praegu.

Tõepoolest – on, mille üle rõõmu tunda. Näiteks Eesti uhke laevafirma Tallink pani Tallinna ja Helsingi vahel hiljuti käima uhiuue kiirlaeva, kus pakutakse võimalust veeta reis lamamistoolidega varustatud kuuekohalises Platinum lounge’is. See kogemus maksab vaid 500 eurot suuna kohta ning sisaldab einet ükskõik millises laeva restoranis ja lisaks volilt Dom Perignoni šampanjat. Huvilisi on kuuldavasti palju, sealhulgas lastega perede seast – kuid sealsamas, võib-olla sessamas laevas magab Soome tööle sõitev väsinud töömees kägarasse tõmbununa trepi all.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles