KAART ⟩ Tallinna kesklinnas liikumine muutub järjest keerulisemaks (1)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Praegu saab Pronksi tänaval sõita vaid ühes suunas, järgmisel nädalal avatakse ka teises suunas üks sõidurada.
Praegu saab Pronksi tänaval sõita vaid ühes suunas, järgmisel nädalal avatakse ka teises suunas üks sõidurada. Foto: Eero Vabamägi

Tallinnas muutub järgmisel nädalal liikluskorraldus remondis olevatel Pronksi ja Jõe tänavatel ning Vana-Kalamaja tänava lähistel, liiklejale tähendab see oma marsruutide ümbermõtlemist. Paar nädalat hiljem suurendavad segadust ka 7. märtsi paiku algavad Vanasadama trammiliini ehitustööd.

Kuna käesolev talv on olnud leebe ja lumevaene, käivad tööd mõlemal suurel linna tee-ehituse objektil. Abilinnapea Vladimir Sveti (KE) sõnul muutub juba esmaspäeval, 20. veebruaril liikluskorraldus Jõe ja Pronksi tänavatel.

«Nendel tänavatel tekib uus liiklussuund, mis on olnud paar viimast kuud suletud. See tähendab, et alates esmaspäevast on Jõe ja Pronksi tänavad sõidetavad algusest lõpuni mõlemas suunas 1+1 radadega. Ühtlasi on seal avatud pöörded Gonsiori tänava, Narva maantee ja Kunderi tänava ristmikel. Suletuks jääb endiselt Raua tänava ristmik,» rääkis Svet. Praegu saab Jõe tänaval sõita mõlemas suunas, sest töid tehakse tee keskosas. Pronksi tänaval on praegu avatud üks sõidurada suunaga Narva maanteelt Tartu maantee poole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles