FOTO ⟩ Maardus vandaalitseti Ukraina numbrimärgiga auto kallal (5)

Rus.Postimees
Copy
Maardus vandaalitseti Ukraina numbrimärgiga auto kallal.
Maardus vandaalitseti Ukraina numbrimärgiga auto kallal. Foto: Daniil Ryaska

Seni tabamata isik viskas 15. veebruaril Maardus kiviga Ukraina numbrimärgiga autot ja kraapis sõiduki kerele venekeelseid roppusi.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Barbara Lichtfeldt sõnas Rus.Postimehele, et politsei kutsuti 15. veebruari südaöö paiku Maardusse, kus seni tuvastamata mees viskas kiviga vastu pargitud autot. Politsei sündmuskohale jõudes oli süüdlane juba põgenenud, sündmuskoha lähedusest teda ei leitud.

«Vaenulik käitumine või võõra vara kahjustamine on vastuvõetamatu. See õõnestab turvatunnet. Politsei võtab selliseid kuritegusid väga tõsiselt,» ütles pressiesindaja.

Tema sõnul on ka varem politsei märganud ukrainlaste suhtes vaenulikku tegevust. Näiteks mullu augustis põletas purjus mees Balti jaamas Ukraina lippu ning teine ​​mees postitas sotsiaalvõrgustikku video, milles trambib Ukraina lipul. Mõlemale mehele määrati rahatrahv.

Viimasel ajal on politseile teada antud mitmest juhtumist, kus Ukraina numbrimärgiga autol on rehvid läbi torgatud või tekitatud värvikahjustusi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles