LUKAŠENKA ÕNNITLES EESTLASI Tallinna agressiivne retoorika pole teie rahvale omane (5)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Tallinna põhjendamatu agressiivne retoorika ei ole absoluutselt omane sõbralikele eesti inimestele, seisab Lukašenka õnnitluses.
Tallinna põhjendamatu agressiivne retoorika ei ole absoluutselt omane sõbralikele eesti inimestele, seisab Lukašenka õnnitluses. Foto: NATALIA KOLESNIKOVA / AFP / Scanpix

Valgevene diktaator Aljaksandr Lukašenka õnnitles Eesti rahvast riigi 105. sünnipäeva puhul ning avaldas veendumust, et praegused vastuolud ei suuda hävitada eestlaste ja valgevenelaste häid suhteid.

«Teie riik on olnud eri ajalooperioodidel omanäoline, edukas ning atraktiivne nii ärile, loovusele kui ka turismile. Täna oleme kahjuks tunnistajaks ametliku Tallinna põhjendamatule agressiivsele retoorikale, mis ei ole absoluutselt omane sõbralikele eesti inimestele,» seisab Valgevene presidendi kodulehel avaldatud õnnitluses.

Lukašenka märkis, et valgevenelased ja eestlased on ühesugused sooviga oma riiki rahumeelselt arendada, tekitamata probleeme naabritele. Tema sõnul pole ime, et mõlemal on sama rahvuslill – rukkilill, mis tähendab lootust ja tulevikku suunatud optimismi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles