FOTOD ⟩ Tallinnas algas Vanasadama trammitee ehitus

Postimees
Copy

Tallinnas algas esmaspäeval külmade ilmade tõttu edasi lükatud trammitee ehitus, mis tõi kaasa ka esimesed liikluspiirangud.

Gonsiori tänava kesklinnast väljuval suunal Laikmaa ja Reimani tänava vahel suleti liiklus esmaspäeva hommikupoolikul.

Peale selle tehti Laikmaa tänava Gonsiori tänava ja Narva maantee vahelisel lõigul ettevalmistusi sõidusuundade vahelisel eraldussaarel.

Teisipäeval, 14. märtsi hommikul kell 8 suletakse liiklus Laikmaa tänaval Gonsiori tänava ja Narva maantee vahel, suunaga Narva maanteele. Kahesuunaline 1+1 sõidurajaga liiklus on viidud Laikmaa tänaval teisele poole. Jalakäijatele on tagatud läbipääs mõlemal tänavapoolel.

«Ehkki külmakraadid ei lubanud meil eelmisel nädalal tööd alustada, oleme töögraafikus arvestanud ettenägematute asjaoludega ning nädalane viivitus ei mõjuta ehitusgraafikut oluliselt,» ütles abilinnapea Vladimir Svet. «Ehituse alustamisega muutub kesklinnas ka liikluskorraldus ja palume liiklejatel järgida objektide ajutist liikluskorraldust.»

Sadamaalal algab töö järgmise nädala lõpus või ülejärgmise alguses. Siis suletakse liiklus Kai tänaval, kuid sadama ja kruiisiterminali ligipääs on tagatud kogu ehitusperioodi jooksul.

Seoses ehituse esimese etapiga on ümbersõidule suunatud bussiliinid nr 9, 11, 31, 46, 55, 67 ja 68. Muudetud liikumisteega bussiliinide peatustes on infomaterjalid ajutise marsruudi kirjelduse ja liikumisskeemiga. Muudatusi ühissõidukite liikumisteedes ja graafikutes saab jälgida veebilehel https://transport.tallinn.ee/.

Vanasadama trammitee veebilehel tallinn.ee/vanasadamatramm saavad ühissõidukite kasutajad detailse ülevaate bussiliinide ümbersuunamisest ning autoga liiklejad leiavad liikluskorralduse info koos ümbersõiduskeemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles