Prokuratuur saadaks ematapja enam kui kümneks aastaks vangi (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Anna-Maria Sadel teatas ainsa lausena kohtus, et ema surm oli talle suur kaotus ja ta ei andesta seda.
Anna-Maria Sadel teatas ainsa lausena kohtus, et ema surm oli talle suur kaotus ja ta ei andesta seda. Foto: Madis Veltman

Neljapäeval oli viimane kohtuistung nn ematapjate Andres Milleri (41) ja Anna-Maria Sadeli (25) üle, enne kui kohtunik aprillis otsuse teatab. Nagu prokuröri ja kaitsjate kõnedest kõlama jäi, varieeruvad võimalikud karistused pea puhta nahaga pääsemisest kuni ligi 13 aastani vanglas.

Esmalt tagasipõige ülemöödunud aasta detsembrisse, kui hommikused jalutajad märkasid Nõmme terviserajal blondi keskealise naise surnukeha; verise näoga naisterahva kõrval vedeles likööripudel, Kellukese plasttaara, Marlboro suitsupakk ja prillid. Paar päeva hiljem peeti kinni surnu tütar Anna-Maria ja tema kaaslane Andres, keda süüdistatakse naise metallkurikaga surnuks löömises.

Veretöö motiiv on tänini segane. Isegi viimasel istungil enne kohtuotsuse kuulutamist arutleti selle üle, kas paar planeeris ema tapmist ette, oli see vaid Milleri soolo ning kas motiiviks oli kättemaksusoov Sadeli raske lapsepõlve eest või hoopis narkosõltlaste lootus lisaraha saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles