Saare maavanem mõtleb ametiautost loobumisele

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod.
Autod. Foto: AFP/SCANPIX

Saare maavalitsus arutab transpordikulude kokkuhoidmise võimalusena ametiautodest lahtiütlemist. Ametisõidukist on valmis loobuma ka maavanem Toomas Kasemaa.

«Võib-olla jõuame selleni, et maavalitsuses ei ole ühtegi ametiautot,» ütles Kasemaa. Meie Maa küsimusele, kas maavanem on ka ise valmis oma ametiautost loobuma, vastas maavanem selgelt ja otsekoheselt «jah».

«Omaette küsimus on see, kuidas saame kokkuleppele liisingulepingu lõpetamises osas,» lausus maavanem.

Maavalitsusel saab Kasemaa ametiauto eest kevadel kasutusrenti makstud kaks aastat. Lepingu järgi peaks maavalitsus Saab 9-5 eest kuumakseid tasuma veel aasta jagu. 2007. aasta aprillis, kui auto võeti, maksis maavalitsus selle eest kasutusrenti 5448 krooni kuus.

Kaks aastat tagasi vähendas maavalitsus ametiautode arvu seitsmelt neljale.

Mullu otsustas maavalitsus veel ühest sõidukist lahti öelda. Nüüd tähendaks kõigist kolmest ametiautost loobumine maavanema sõnul maavalitsusele ühe kolmandiku ulatuses transpordikulude kokkuhoidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles