Riigikogu kantselei järgmiseks direktoriks saab Maria Alajõe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Alajõe
Maria Alajõe Foto: Peeter Langovits/Postimees

Riigikogu juhatus tunnistas riigikogu kantselei direktori ametikoha täitmiseks läbiviidud avaliku konkursi võitjaks Maria Alajõe, kes hiljuti valiti uueks ametiajaks ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) juhatusse.

Alajõe volituste pikendamise järel EASis vabastas majandusminister Juhan Parts nii EASi nõukogu senise esimehe Mart Einasto kui ka nõukogu liikme Erich Teigamägi.

Alajõe on EASi juhatuse liige olnud alates 2008. aastast. Ta on töötanud avalikus sektoris või sellega seotud kolmandas sektoris alates 1993. aastast ning kaitsnud magistrikraadi majandus- ja õigusteaduses. Ta juhtinud majandusministeeriumis siseturu osakonda ning kuulunud Euroopa Kemikaaliameti haldusnõukokku.

Konkurss riigikogu kantselei direktori ametikohale kuulutati välja tänavu jaanuaris, kuna senise direktori Heiki Sibula ametiaeg lõpeb 14. juulil. Sibul ise enam sellele kohale ei kandideerinud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles