Sünnitusmajade Fond kutsub kõiki isasid oma tervist kontrollima - nii on võimalik teha head ka Eesti sünnitusmajadele

Postimees Grupp
Copy
Foto: Postimees

Sünnitusmajade Fond toetab kõiki sünnitusmajasid üle Eesti, et tagada beebide, emade ja sünnitusosakondade heaolu, kuid lapsed ei sünni meesteta ja isad ei sünni lasteta. Seepärast kutsub fond nii praeguseid kui tulevasi isasid ning vanaisasid oma tervist kontrollima.

Sünnitusmajade Fond on loonud koostöös Confido Meditsiinikeskusega kampaania, millest saavad kasu nii (vana)isad kui ka sünnitusmajad üle terve Eesti. Iga praeguse või tulevase isa ja vanaisa eest, kes kontrollib oma tervist Confidos, annetab meditsiinikeskus omakorda Sünnitusmajade Fondile 10 eurot.

Kampaania tervisepartner on Confido, kes on pannud huvilistele välja valiku tervisekontrolli pakette. Rohkem infot tervisepakettide kohta on võimalik lugeda siit: confido.ee/isadetervis

Kas teadsid, et:

  • Sünnitusmajade Fond on asutatud 2000. aastal Pelgulinna Sünnitusmajade Fondina. Fondi patroon on alates 2022. aasta detsembrist proua Sirje Karis.
     
  • Täna toetab fond 12 sünnitusmaja, sünnitusosakonda, sünnituskliinikut üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Narvas, Ida-Virumaal, Lõuna-Eestis, Viljandis, Pärnus, Kuressaares, Hiiumaal, Rakveres ja Järvamaal.
     
  • Sünnitusmajade Fond toetas 2021. aastal sünnitusosakondi 101 000 euroga ja 2022. aastal 90 000 euroga. Selleks, et kõik sünnitusmajad saaksid endale vajalikud seadmed, on veel vaja kokku koguda ligi 800 000 eurot.

Kampaania “Lapsed ei sünni ilma meesteta” eesmärgiks on tähtsustada meeste tervist ja isade olulisust lapse sünni juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles