Tallinna linnaplaneerimise ameti juhiks saab Martin Karro

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Martin Karro
Martin Karro Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnavalitsus nimetas täna ametisse linnaplaneerimise ameti juhataja Martin Karro, kes asub tööle alates 2. maist.

«Tallinna pikaajaline eesmärk on kujundada linnaruumi nii, et see oleks kodune, meeldiv ja turvaline elukeskkond igale linlasele ehk 15 minuti linn, kus iseseisvalt saavad liikuda nii 8- kui ka 80-aastane. Võtmeteguriks on siin linnaplaneerimine, kus tänastel otsustel on aastakümnete pikkune mõju. Martin Karrot ootavad kahtlemata ees suured väljakutsed,» ütles abilinnapea Madle Lippus.

«Kui tuua välja kolm prioriteeti, millega tahan ameti juhina tegeleda, siis need on tööprotsesside korrastamine, läbipaistvuse suurendamine ja kliendirahulolu saavutamine,» rääkis Karro.

Karro on omandanud Tartu Ülikoolis magistrikraadi ärijuhtimise erialal ning tehnikaülikoolis organisatsiooni ja juhtimise erialal, ta on lõpetanud ka Eesti Diplomaatide Kooli rahvusvaheliste suhete ja Euroopa integratsiooni erialal. Ta on töötanud nii era- kui ka avalikus sektoris, oli kümme aastat SEB panga Baltikumi kliendikogemuse juht ja viimased neli aastat Riigi Tugiteenuste Keskuse peadirektori asetäitja.

Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja ametikohale korraldati sihtotsing pärast seda, kui avalik konkurss luhtus. Linnaplaneerimise ameti eelmine juhataja Ivari Rannama lahkus ametist 17. veebruaril.

Linnaplaneerimise ameti juhataja põhipalk on 5500 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles