FOTOREPORTAAŽ Riigikogus vabanenud punkarite pinki istuvad uued saadikud

Copy
Riigikogus Isamaa ridades virulasi esindanud Üllar Saaremäe neli aastat pikk ametiperiood sai viimaste valimiste järel läbi. Ehkki tema isiklik, üle kahe tuhande hääle küündinud saak oli korralik, polnud see mandaadi saamiseks Lääne-Virumaal piisav.
Riigikogus Isamaa ridades virulasi esindanud Üllar Saaremäe neli aastat pikk ametiperiood sai viimaste valimiste järel läbi. Ehkki tema isiklik, üle kahe tuhande hääle küündinud saak oli korralik, polnud see mandaadi saamiseks Lääne-Virumaal piisav. Foto: Sander Ilvest

Uuel nädala alguses koguneb riigikogu avaistungile parlamendi uus koosseis. Vanad olijad, kes valituks ei osutunud või ka asendusliikmena platsi sisse ei võta, on kabinettides lauasahtlid tühjaks teinud ning võtmed ja töövahendid tagastanud. Ühena viimastest tõi talle usaldatud sülearvuti tagasi ja soovis majarahvale head aega Üllar Saaremäe.

Viimaseid päevi Isamaa erakonna rahvasaadik (Saaremäe rõhutab — rahvasaadik, mitte poliitik) marsib enne IT-osakonda minekut läbi fraktsiooni ruumist, kus teda tervitab avala naeratusega fraktsiooni sekretariaati juhtiv nõunik Heleri Pent.

«Üllar, mul on sulle midagi anda ka!» lausub meest nähes särama lööv Pent reipa häälega, milles võib samas tajuda õrna kurbusenooti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles