Esmaspäevast muutub Tallinna-Viljandi liinil sõiduplaan

BNS
Copy
Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos.
Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos. Foto: Konstantin Sednev

Alates esmaspäevast muutub Lux Expressi Tallinna-Paide-Türi-Viljandi bussiliini sõiduplaan ning buss hakkab edaspidi väljuma Tallinnast iga päev kell 8.30 ja 18.30 ning Viljandist kell 7 ja 15.15.

«Alates eelmise aasta sügisest ei olnud käigus ühtegi bussiliini, millega oleks saanud hommikuti Tallinnast Paide ja Viljandi poole. Lux Express täidab selle tühimiku ja alates esmaspäevast saab uuesti kell 8.30 Tallinnast Paide, Türi ja Viljandi suunas reisida,» ütles Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos.

Hilisem Tallinna-Viljandi suuna reis hakkab väljuma nüüd Tallinnast kell 18.30. «See muudatus annab senisest parema võimaluse kaugemalt reisilt tulijatel jõuda laevalt või Tallinna lennujaama busspeatusest otse bussile,» lisas Roos.

Hommikune reis hakkab Viljandist praegusega võrreldes väljuma varem - kell 7 hommikul. Sõiduaeg on 2 tundi ja 15 minutit ning Tallinna bussijaamas on buss kell 9.15.

«Paide inimestele on alates esmaspäevast suurimaks uuenduseks see, et lisaks bussijaamale hakkab Lux Expressi buss mõlemas suunas peatuma ka Paide Kutsekooli bussipeatuses – see on eriti hea võimalus Järvamaa Kutsehariduskeskuse noortele, kes saavad nüüd kooli lähedalt otse bussile,» kirjeldas Roos.

Nagu ka kõigi teiste peatuste puhul, saab ka Paide Kutsekooli peatuse pileteid osta luxexpress.eu veebilehelt.

Lux Expressi Tallinna-Viljandi bussid peatuvad peatustes Tallinna bussijaam, Tallinna Lennujaam, Mõigu, Paide Kutsekool, Paide Kesklinn, Paide bussijaam, Türi Keskväljak, Särevere, Oisu, Võhma rist ja Viljandi bussijaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles