Omanik ootas kohvrit lennujaamalt, aga sai selle kätte prügikonteinerist – räbala ja tühjana (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Ingrid Abel ei saanud oma kohvrit mitte lennujaamast nagu lubatud, vaid räbala ja pooltühjana Tallinna prügikonteinerist
Ingrid Abel ei saanud oma kohvrit mitte lennujaamast nagu lubatud, vaid räbala ja pooltühjana Tallinna prügikonteinerist Foto: Erakogu

Märtsi lõpus naasis Ingrid Abel reisilt koju ilma kohvrita, kuid lennufirma ja Tallinna lennujaam lubasid, et muretsemiseks pole põhjust – see saadetakse talle järele. Kohvrit aga ei tulnud ja nädal hiljem sai Abel kirja kontvõõralt, kes teatas, et tema oodatud pagas on Tallinna kesklinna prügikonteineris. 

«Tere, ma ei räägi eesti keelt. Leiti kohver teie asjadega, selles on teie nimele paber,» seisis kelleltki Dmitrilt tulnud e-kirjas. Lisatud oli ka asukoht, mille järgi Abel oma pagasi lõpuks leidiski, küll aga pooltühja ja räbalana.

Kogu kirjale eelnenud nädala ootas naine oma Frankfurti maha jäänud pagasit koduukse taha või vähemalt lennujaama. Ometi sattus tema kohver võõrastesse kätesse, kes selle tühjaks tegid.

Ühe kohvri juhtum on võtnud pealtnäha uskumatud pöörded, sest olenemata sellest, et naisel oli reisikindlustus ning nädala vältel ei osanud ta muud teha, kui oma kohvrit oodata, ei ole talle tänaseks vastu tulnud ei kindlustusfirma ega lennujaam. 

Kahtlusalused jäid vähemasti kaamerapildile Tallinnas Kristiina tänaval, Uue-Maailma asumis. Antud isikud kõndisid mööda Kristiina tänavat ja kohvri jätsid Luha 19 KÜ prügikastide juurde, mis jääb Kristiina 16 aadressi ette.
Kahtlusalused jäid vähemasti kaamerapildile Tallinnas Kristiina tänaval, Uue-Maailma asumis. Antud isikud kõndisid mööda Kristiina tänavat ja kohvri jätsid Luha 19 KÜ prügikastide juurde, mis jääb Kristiina 16 aadressi ette. Foto: Erakogu, kaamerapilt
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles