Kinnisvaraekspert: Porto Francole seatud 800 000-eurone servituuditasu pole loogiline

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Porto Franco süüasja raames on kohtu all ärimees Hillar Teder, Keskerakonna endine peasekretäri Mihhail Korb ja MTÜ Eesti Keskerakond. Pildil Mihhail Korb (esiplaanil), Hillar Teder ja Keskerakonna kaitsja vandeadvokaat Aivar Pilv.
Porto Franco süüasja raames on kohtu all ärimees Hillar Teder, Keskerakonna endine peasekretäri Mihhail Korb ja MTÜ Eesti Keskerakond. Pildil Mihhail Korb (esiplaanil), Hillar Teder ja Keskerakonna kaitsja vandeadvokaat Aivar Pilv. Foto: Eero Vabamägi

Kinnisvaraekspert Aivar Tomson ütles täna Harju maakohtus ärimees Hillar Tederi, Keskerakonna endise peasekretäri Mihhail Korbi ja Keskerakonna üle peetaval kohtuistungil, et Tallinna linna seatud servituudi maksumus Porto Franco arendusele ei ole ilmselgelt loogiline.

OÜ Kinnisvaraekspert hindamisosakonna juhataja Tomson rääkis tunnistajana ütlusi andes, et Poordi tänavale Porto Franco kinnistule viiva servituudi hind 776 580 eurot ei saa olla turuhind.

«Sellise hinna taga võib olla muu kaalutlus või erihuvi, millest ma ei tea. Selle info järgi, mis mul on, ei ole Poordi tänava servituudi puhul tegemist sellel tasemel turuväärtusega,» ütles Tomson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles