Tööd ja spordivõistlused segavad laupäeval liiklust viies maakonnas

BNS
Copy
Võhandu maraton
Võhandu maraton Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Transpordiameti teatel segavad laupäeval algavad teetööd, spordivõistlused ja perepäev liiklust Lääne-Viru-, Harju-, Viljandi-, Põlva- ja Võrumaal.

Lääne-Virumaal suletakse remondi tõttu Rakke raudteeülesõit. Töid tehakse ööl vastu pühapäeva alates laupäeval kella 23-st kuni pühapäeva kella seitsmeni. Ümbersõit on korraldatud Koluvere ja Kapu kaudu ning teekond pikeneb umbes 30 kilomeetrit.

Drifti hooaja avaürituse tõttu suletakse liiklusele Harjumaal Partsaares Jägala-Kärevete maanteel teelõik 7,4-10,6 kilomeetritel. Tee on suletud kella 7-22. Ümbersõit on korraldatud Kose-Jägala maantee ja Anija asula kaudu. Teekond pikeneb umbes neli kilomeetrit.

Viljandimaal Mustla lähistel kehtestatakse Sinilille perepäeva jooksu tõttu Viljandi-Rõngu maantee 25 - 28,2 kilomeetritel kiirusepiirang kuni 50 kilomeetrit tunnis. Spordivõistluse ajal reguleerivad liiklust reguleerijad ning võib esineda kuni viieminutilisi liiklusseisakuid. Liikluspiirang kestab kella 11-16.

Põlva- ja Võrumaal kehtestatakse Võhandu Maratoni toimumise ajal mitmel sillal liikluspiiranguid kella 7-20. Võru-Räpina maanteel kehtestatakse kiirusepiirang kuni 30 kilomeetrit tunnis Kääpa, Listaku ja Paidra sillal. Võru-Põlva maanteel kehtestatakse kiirusepiirang 50 kilomeetrit tunnis Kirumpää sillal. Põlva-Karisilla maanteel suletakse Reo sillal üks sõidurada ja piiratakse kiirust kuni 30 kilomeetrile tunnis. Leevi-Soohara maantee 5,2-5,6 kilomeetril muudetakse Süvahavva silla juures liiklus ühesuunaliseks. Liiklus on suletud suunal Soohara-Leevi. Väiksematel kõrvalteedel esineb ka muid piiranguid ning mitmel pool on ajutine peatumiskeeld.

Transpordiamet palub liiklejatel olla tähelepanelikud ja jälgida kehtestatud liikluskorraldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles