LUGEJA FOTO Vanem naine kukkus linnaliinibussis peaga vastu põrandat

Postimees
Copy
Linnaliinibussis kukkus vanem naine
Linnaliinibussis kukkus vanem naine Foto: Lugeja foto

Tallinnas sai viga vanem naine, kes kukkus linnaliinibussis peaga vastu põrandat. Naisele kutsuti kiirabi ning anti kohapeal esmaabi.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaarel Kallas kinnitas Postimehele, et selline vahejuhtum leidis aset. «Täna enne kella kaht kukkus Estonia peatuse lähedal bussis vanem naine seetõttu, et buss pidurdas järsult. Naisele kutsuti kiirabi, kes andis talle kohapeal esmaabi,» ütles ta.

Tallinna linnaliinibussis sõitnud vanem naine sai täna vigastada, kuna buss hakkas pealtnägijate sõnul peatusest väljudes liigse hooga liikuma, misjärel kaotas naine tasakaalu ja kukkus. Pealtnägija sõnul polnud see pidurdamine.

Postimehele sõnas lugeja, et veidi enne kella 14 Estonia teatri ees peatunud linnaliinibuss 17A alustas peatusest sõitmist sellise hooga, et vanem naine kukkus bussis vastu põrandat. «Inimeste palumise ja hüüete peale jäi buss küll pidama, aga liikus tasapisi ikka edasi. Juht ise oli juba salongis, inimesed hüüdsid, et tal buss liigub,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles