Kohila Gümnaasiumi uueks direktoriks saab Marko Kaljuveer (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Sander Ilvest

21. juunist saab Kohila Gümnaasiumi direktoriks tuntud teleajakirjanik ja -produtsent Marko Kaljuveer.

Varem ringhäälingu- ja meediavaldkonnas tegutsenud Kaljuveer on töötanud ERRis sporditoimetuse juhatajana ja Postimees Grupis peaprodutsendina. Haridusmaastikul on Kaljuveeril kogemus Saue Kooli vene keele õpetajana.

Kohila Gümnaasiumi direktori ametikohale kandideeris seitse inimest, kellest neli kutsuti vestlusvooru ja kelle seast valiti konsensuslikult uueks direktoriks Marko Kaljuveer, ütles valimiskomisjoni kuulunud Kohila vallavanem Allar Haljasorg.

Kaljuveer soovib meedias oldud aastakümnete jooksul omandatud oskused rakendada edaspidi Kohila Gümnaasiumi juhtimisse. «Leian, et haridusvaldkond on Eesti riigi hetke üks võtmekoht,» sõnas Kaljuveer. Tema sõnul näitas varasem töö põhikooli õpetajana, et koolitöö talle väga meeldib ja sobib, sest kontakt noortega oli suurepärane ja tagasiside positiivne ning julgustav.

Kaljuveer soovib Kohila Gümnaasiumi juhtimisel kaasata kogukonda ning peab oluliseks koostööd teiste haridusasutuste ja organisatsioonidega. Tema üks eesmärk on ka arendada noorte meediapädevust ning suurendada huvi liikumise vastu.

Äsjastel riigikogu valimistel kandideeris Kaljuveer Isamaa nimekirjas ning talle anti Tallinnas Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita piirkonnas 349 häält.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles