Kaitseliitu astunud Kõlvart: olen piisavalt heas vormis, et minust on vajadusel ka kasu (5)

Rus.Postimees
Copy
Mihhail Kõlvart Jüriöö pargis Jüriöö ülestõusu 680. aastapäeval
Mihhail Kõlvart Jüriöö pargis Jüriöö ülestõusu 680. aastapäeval Foto: Mihhail Kõlvarti ametlik Facebooki leht

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart (KE) kinnitas Rus.Postimehele, et on aprilli algusest Kaitseliidu hingekirjas. Olgugi et ülesandeid talle veel määratud ei ole, on ta valmis igal juhul peret ja kodumaad kaitsma.

Möödunud pühapäeval nähti Jüriöö pargis Jüriöö ülestõusu 680. aastapäeva tähistamise üritusel linnapead esimest korda Kaitseliidu käesidet kandmas. Nüüd kinnitas Kõlvart, et on tõepoolest astunud Kaitseliitu, olles Tallinna maleva Ida üksikkompanii liige. Jüriöö ülestõusu üritusel võttiski Kõlvart brigaadikindral Riho Ühtegilt vastu kaitseliitlase tunnuseks oleva käesideme.

Kõlvarti sõnul on veel vara öelda, millised hakkavad tema täpsemad ülesanded Kaitseliidus olema, kuid kätt ei pane ta millelegi ette. «Arvan, et iga mehe kohustus on kaitsta oma peret ja kodumaad. Praegu olen linnapea rollis, kuid see kohustus saadab mind sõltumata positsioonist. Arvan, et olen piisavalt heas vormis, et minust on vajadusel ka reaalselt kasu,» ütles linnapea. «Poliitikud, kaasa arvatud ma ise, räägivad sageli, et peame kõik olema valmis oma riiki kaitsma, aga sõna «kõik» tähendab «igaüht» meist.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles