FOTOD Maardu põlengust jäid alles vaid söestunud majad (1)

Postimees
Copy

Häirekeskus sai teisipäeva õhtul kell 21.23 teate põlengust Maardus Kogre tänaval, kus oli süttinud suur puumaja, leegid välja ulatumas. Sündmuskohale saabunud päästjad alustasid koheselt kustutustöödega, et piirata tule levik lähedal asuvatele naabermajadele. Elumaja läheduses olid süttinud ka kaks aiamaja.

Esialgse info järgi said elumajast välja kolm last ja täiskasvanu ning inimkannatanuid ei ole.

Väljakutsele omistati neljas ehk kõrgeim aste. Päästjad reageerisid suurte jõududega - väljas olid kuus põhiautot ja vabatahtlikud päästjad -, sest oli oht tule levikuks ümberkaudsetele hoonetele.

Sündmuskohal töötasid päästemeeskonnad Assaku, Kesklinna, Lasnamäe, Muuga, Lilleküla ja Pirita kutselistest päästekomandodest ning Rae vabatahtlikud. Päästetöid juhtis Põhja päästekeskuse Ida-Harju välijuht.

Päästjad lokaliseerisid tuleleviku kell 23.17. Kesköö paiku teatati, et päästjad tegelevad veel viimaste tulekollete otsimisega, avades hoonete konstruktsioone. Samuti ei olnud siis enam ohtu naaberhoonetele. 

Päästeamet palus sündmuse lähedal elavatel elanikel hoida aknad ja uksed suletuna, et vältida tervist kahjustava suitsu sissehingamist. Samuti tuleks välja lülitada ventilatsioon.

Tulekahju tekkepõhjust ei ole esialgu teada.

Ühismeedias levivad fotod ja videod Maardus toimunud hoonete põlengust.

Ühismeedias levivad fotod ja videod Maardus toimunud nelja hoone põlengust.
Ühismeedias levivad fotod ja videod Maardus toimunud nelja hoone põlengust. Foto: Kuvatõmmis ühismeediast
 
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles