Pussitamises kahtlustatav leiti surnuna jõest

Marko Suurmägi
Copy
Politseinikud otsisid pussitamises kahtlustatavat 24-aastast Helarit mitu kuud, kuid juhuse tahtel ei viinud otsingud päris õigesse kohta, ehkki piirkond ja politseinike järeldused juhtunust olid õiged.
Politseinikud otsisid pussitamises kahtlustatavat 24-aastast Helarit mitu kuud, kuid juhuse tahtel ei viinud otsingud päris õigesse kohta, ehkki piirkond ja politseinike järeldused juhtunust olid õiged. Foto: montaaž

Detsembri keskel Suure-Jaanis oma tüdrukut ette hoiatamata rünnanud ja teda korduvalt pussitanud 24-aastane Helari leiti teisipäeva õhtul Navesti jõest. Vool oli tema keha kandnud Suure-Jaanist kilomeetrite kaugusele.

Täpsemalt öeldes on politsei 99 protsenti veendunud, et lagunemistunnustega surnukeha, mille kohalik elanik Navesti jõest puuoksa taha takerdununa teisipäeval kella 19 ajal leidis, kuulub Helarile. «Jõest välja toodud mehe riietus, isikutunnused ja asukoht ise annavad politseinikele praegu aluse arvata, et suure tõenäosusega on tegu möödunud aasta detsembris raske kuriteo toimepanemise järel kadunuks jäänud kahtlustatava Helariga,» ütles Viljandi jaokonna menetlusjuht Meelis Lill.

Viljandi politseijuhi Margus Sassi seletusel klapib surnukeha leidmise asukoht teooriaga, mille järgi eeldasid nad juba pussitamisele järgnenud hommikul, et Helari on surnud. Pärast oma tüdruku ootamatut ründamist põgenes Helari kodust õhukestes rõivastes ja sokkides. Õues olid sel ajal lumised olud ja paar-kolm kraadi külma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles