Mihhail Korb: ma ei ole Kõlvarti ülemus, et ma saaks teda kuidagi käskida (1)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Porto Franco istungil läks vaidluseks selle üle, kas Mihhail Korbi antud ütlused on võetud seaduslikult.
Porto Franco istungil läks vaidluseks selle üle, kas Mihhail Korbi antud ütlused on võetud seaduslikult. Foto: Eero Vabamägi

Seekordsel Porto Franco istungil oli tunnistajapingis pikaaegne keskerakondlane Jaak Aab. Samuti vaieldi selle üle, kas Mihhail Korbi (KE) kohtueelsed ütlused olid võetud seaduslikult või mitte.

Vandeadvokaat Aivar Pilve küsimustele vastates kirjeldas Aab, kuidas erakonna tegevust organiseeritakse. Aabi selgitusel teeb erakonnas põhiliselt otsuseid erakonna juht ning peasekretär on toetavas rollis. Juhatuses aga toona Porto Franco teemat tema mäletamist mööda ei arutatud.

Jututeemaks tuli samuti, kuidas ja kes koostab erakonna programmi ning võtab vastu otsuseid, milliste teemade eest erakond valitsuses seisab. «Põhirõhk on erakonna riigikogu fraktsioonil, juhatusel ning platvormi meeskonnal,» kinnitas Aab. Lisaks meenutas ta ka seda, kuidas käis annetuste kogumine. Nagu seadus ette näeb, võetakse vastu maailmavaatelisi toetusi. «Muidugi ilma igasuguse kauplemiseta,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles