Aruküla kohalikud: surnud noormehe ja pussitaja vahel oli pikem tüli

Tiina Laura Kimmel
, ajakirjanik
Copy
Täpselt selle varjualuse all jõhker pussitamine aset leidiski. Ühel pingil oli veel vereplekke aimata
Täpselt selle varjualuse all jõhker pussitamine aset leidiski. Ühel pingil oli veel vereplekke aimata Foto: Eero Vabamägi

Pühapäeva pärastlõuna ilm Arukülas näitab oma hüsteerilist poolt, kostitades üksikuid uitajaid kord paduvihma valinguga, kord heleda päikesepaistega, kuid inimesed ei näi seda märkavat – kogukond on šokis. Sündmustevaeses väikses Aruküla alevis ei juhtu kunagi mitte midagi ja nüüd nii jõhker veretöö.

Noortel on Arukülas kaks kogunemiskohta: rongijaam ja uus uhke koolistaadion, kus ka mugavalt varjualune olemas, et vihmastel päevadel istuda ja õlut libistada. Nii koguneti ka eilsel laupäevaõhtul just staadionile. Ilmselgelt oli ka alkoholil sellel kogunemisel oma koht ja võib oletada, et seetõttu asjad nii halvaks kiskusidki.

Pühapäeva pärastlõunal on staadionile tulnud kaks kohalikku poissi, ilmselgelt hukkunu eakaaslased, kes on jõhkrast sündmusest šokis. Kaarel, kes on jutukam, sõnab, et tema küll aru ei saa, miks noored inimesed peaksid nii jõhkralt üksteisele kallale minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles