Prokuratuur taotleb Aruküla tapmises kahtlustatava noormehe vahi alla võtmist (2)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Aruküla staadion.
Aruküla staadion. Foto: Eero Vabamägi

Prokuratuur taotleb 18-aastase noormehe vahi alla võtmist, keda kahtlustatakse täna öösel Aruküla koolistaadionil toime pandud tapmises.

Lisaks 19-aastasele noormehele, kes suri sündmuskohal, sai vigastusi ka 17-aastane tütarlaps, kes viidi kiirabiga haiglasse. Põhja prefektuuri operatiivjuht Madis Allak lisas pärastlõunal Postimehele, et neiu lubati täna haiglast kodusele ravile.

Politseipatrulli kohale jõudes oli staadionil neli noort – üks raskelt vigastatud noormees ja üks vigastatud neiu ning kaks noormeest, kes proovisid raskelt viga saanud noormehele ise kuni meedikute saabumiseni esmaabi anda.

Sama seltskonnaga koos olnud, kuid sündmuskohalt põgenenud viienda nooruki, keda kahtlustatakse noormehe ja neiu vigastamises, leidis koerapatrull kell 00.32 staadionist paar tänavat kaugemalt. «Noormees oli joobes ega allunud politsei korraldustele ning tema kinnipidamiseks tuli kasutada sundi,» sõnas Allak. «Lisada saan veel ka seda, et tapmises kahtlustaval 18-aastasel noormehel kehtivaid kriminaalkaristusi ei ole,» märkis ta pärastlõunal.

Postimehele teadaolevalt oli tapetud noormees pärit Kehrast ning ta hukkus kaela saadud noalöögi tagajärjel.

Kriminaalmenetlust viib läbi Põhja prefektuur ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles