Veretöö Arukülas: pussitaja oli varemgi lubanud teistele peksa anda

Tiina Laura Kimmel
, ajakirjanik
Copy
Esmaspäeval oli koolistaadionil palju rohkem küünlaid ja lilli kui pühapäeva hommikul. Need olid asetatud varikatuse tagumise külje juurde. Noormeest pussitati varikatuse all, kus noored tavatsesid joomas käia.
Esmaspäeval oli koolistaadionil palju rohkem küünlaid ja lilli kui pühapäeva hommikul. Need olid asetatud varikatuse tagumise külje juurde. Noormeest pussitati varikatuse all, kus noored tavatsesid joomas käia. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna lähedal Raasiku vallas asuva Aruküla alevi noortel oli seni kaks põhilist kogunemiskohta: rongijaam ja alles mõni aasta tagasi valminud uhke koolistaadion koos varjualusega. Küllap kaotab staadion nüüd vähemalt mõneks ajaks populaarsust ajaveetmiskohana, sest pühapäeva öösel leidis seal aset ränk pussitamine, mis nõudis 19-aastase noormehe elu.

Häirekeskus sai teate teadvuseta noormehest ja vigastatud neiust Aruküla koolistaadionil 30. aprillil kell 00.14. Sündmuskohale jõudnud meedikud tuvastasid 19-aastase noormehe surma. 17-aastase vigastada saanud tütarlapse viis kiirabi haiglasse, tema elu ei ole ohus ja nüüdseks on ta lubatud kodusele ravile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles